meer informatie? neem contact op met Marjolijn!

Wij zijn Rvdb!

Wij zijn Rvdb

Alles over werken bij Rvdb

Hi, wij zijn Rvdb. Wij vinden dat hr anders kan. Vernieuwend, wendbaar en invloedrijk. We zijn professionals met lef die de status quo durven te doorbreken. Met oog voor individuen en teams. Want mensen maken het verschil. Lees hier hoe het is om te werken bij Rvdb en ontmoet jouw toekomstige collega’s.

HR Interim Professional in het ontwikkelprogramma

Heb jij 0 tot 4 jaar werkervaring binnen hr, wil jij graag meerdere organisaties van binnen zien en daarnaast werken aan je persoonlijke ontwikkeling zodat je snel stappen kunt maken?

Bekijk vacatures

Recruitment Interim Professional

Recruitment Interim Professional in het ontwikkelprogramma

Heb jij affiniteit voor recruitment en wil jij graag een ontwikkeltraject zoals in het HR Interim Professional programma volgen?

Bekijk vacatures

Team Recruitment

Krijg jij er energie van om met zowel klant als kandidaat echt de diepte in te gaan, om zo een langdurige relatie op te bouwen en de perfecte match te maken?

Bekijk vacatures

Hoofdkantoor

Ben je nieuwsgierig naar de andere functies op ons hoofdkantoor in Amsterdam? Lees hier verder en ontdek nóg meer mogelijkheden bij Rvdb.

Bekijk vacatures

Junior HR Interim Professional

Sta jij aan het begin van je hr carriere (0-2 jaar werkervaring), ben je ambitieus en kan je niet wachten tot je bent doorgegroeid tot strategisch hr business partner?

Bekijk vacatures

Plaats voor ontwikkeling

Ontwikkeling is belangrijk, voor ons en bij ons. We vertellen je graag waarom. Klik hieronder voor het hele verhaal.

Bekijk de ontwikkelreis

"Shaping the future of hr’ vraagt om lef en nieuwsgierigheid, om empathie en ambitie. Impact maken in organisaties met hr professionals die verrassen, met aandacht voor de mensen: dat is wat ons drijft.

Maaike de Wit  | CEO

Volg ons op instagram!

Werken bij Rvdb

Wil jij meer weten over werken bij Rvdb? Neem dan contact op met onze corporate recruiter! Wij nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden.

kom in contact met Rvdb