meer informatie? neem contact op met Marjolijn!

Manon van Hoesel - CEO

Drie persoonlijke vragen aan:

Manon van Hoesel - CEO

Hoe maak jij het verschil in hr?

Door steengoede mensen aan te nemen, die zelf het verschil maken in hr. In een wereld waarin robotisering steeds verder toeneemt, blijft het menselijke over: ethiek, intuïtie en emotionele intelligentie. Op dat vlak kan Rvdb voor organisaties van grote toegevoegde waarde zijn. Ik probeer daarin zelf het goede voorbeeld te geven, door een veilige omgeving te creëren waarin mensen fouten durven maken, zich durven uitspreken en zichzelf kunnen zijn.

Ook proberen we met Rvdb het verschil te maken, door dingen anders te doen dan andere organisaties. Zo experimenteren we volop met nieuwe manieren van organiseren. Zelfsturing, beloning, performance management: alles pakken we aan om te ontdekken wat motiveert en waar alle partijen, ook onze klanten, beter van worden. Als iets niet lukt, stoppen we er ook weer mee.

Ik geloof dat je mensen zoveel mogelijk autonomie en eigen verantwoordelijkheid moet geven, terwijl je erop let dat het een gezonde situatie blijft. We stimuleren onze mensen om binnen Rvdb voor zichzelf de ideale omstandigheden te creëren om succesvol te zijn. En als dat om welke reden dan ook niet meer lukt, praten we daar met elkaar over.

Wat is het beste advies dat je bij Rvdb hebt gekregen?

Ik ben op mijn best in een commerciële organisatie, die dynamiek heb ik nodig. Volgens de bekende DISC-analyse ben ik heel rood en heel geel: ik ben doelgericht, assertief en direct. Doorpakken, daar hou ik van. Lang geleden kreeg ik tijdens een training te horen dat ik me moest aanpassen aan de communicatiestijl van anderen. Dat vond ik stom, de ander kon zich toch ook aan mij aanpassen? Zo bén ik nu eenmaal, vond ik. Toen zei de trainer: ‘Maar jíj wil toch met dit gesprek een doel bereiken?’ Dat was een enorme eyeopener, waar ik in gesprekken nog vaak denk.

Waarom ga jij elke dag vol energie naar je werk?

Door de mensen die werken bij Rvdb, en door onze klanten. Ik houd van reuring, vernieuwing, vooruitgang. Met Rvdb zijn we continu aan het groeien, aan het kijken waar het nog beter kan. Wat speelt er, welke ontwikkelingen zijn er in de markt, wat betekent dat voor ons? Wat ‘buiten’ gebeurt, halen we naar binnen. Thuis ben ik ook altijd met de future bezig: op mijn nachtkastje ligt een hele stapel science fiction boeken. Kom maar op met die toekomst!
Vacatures
Wij zoeken een
€ 2.300 - € 2.900
Randstad
Wij zoeken een
€ 2.300 - € 2.500
Randstad

Zien wij elkaar snel?