meer informatie? neem contact op met Marjolijn!

Team recruitment

Het team

Team recruitment bestaat uit 20 recruitment consultants en 3 recruitment assistants, verdeeld over 3 teams. Het “young professional team” richt zich op startende hr professionals, het “mid team” op mid-career hr professionals en ons “executive team” bemiddelt kandidaten op senior niveau. Dat kan zowel voor vaste posities zijn als voor interim.

Maak hier kennis met team recruitment.

Cv schuiven vs …..

Als recruitment professional kan je tegenwoordig overal aan de slag! Dat merk jij ook: de hoeveelheid recruitment vacatures slaan je om de oren. Je weet dat je op zoek bent naar een nieuwe baan, en dat je wilt werken in een organisatie waar het om kwaliteit draait. Je wilt impact maken.
Je bent op zoek naar een organisatie waar de hr professional centraal staat. Een organisatie waar het om de persoon achter een cv draait. Want jij wilt kandidaten leren kennen, écht leren kennen. Weten waar ze mee bezig zijn. Waar ze staan. Waar ze zich naar toe willen ontwikkelen.

Rvdb werkt vóór hr professionals en mét hr professionals.

Bij Rvdb spreken wij met ons team jaarlijks honderden hr professionals en willen graag een draaipunt zijn in hun loopbaan. Wij willen dat mensen voelen dat er voldoende aandacht voor hen is en dat een gesprek met ons echt iets toevoegt aan hun carrière. Dat maakt Rvdb anders dan vele andere hr bureaus. Als recruitment consultant bij Rvdb ben je verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces, vanaf de intake bij de klant tot de uiteindelijk plaatsing van de kandidaten en de nazorg om de kwaliteit en relatie te waarborgen. Je krijgt dan ook alle ruimte om echt de diepte in te gaan met zowel klant als kandidaat. Door te onderzoeken wat iemand drijft, waar de behoefte ligt en wat iemand meebrengt bouw je een langdurige relatie op en kun je de perfecte match maken.

Teamwork recruitment & assistant

Als recruitment assistant heb je een belangrijke rol binnen team recruitment. Je doet namelijk veel meer dan alleen administratie. Door deze coördinerende rol ben je de verbinder binnen en tussen jouw team en de rest van de organisatie en bent een onmisbare schakel. Daarbij kun je bij Rvdb, en in deze rol, ook verschillende projecten oppakken. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van de werkprocessen of meedenken over het verbeteren van de candidate -en client experience. Door steeds jouw interesses te blijven uitspreken en te ontdekken waar jij energie van krijgt, kun je ontzettend veel uitdaging uit deze rol halen en bijvoorbeeld doorstromen naar de rol van recruitment consultant. Lees hier hoe Mirjam doorgroeide van recruitment assistant naar recruitment consultant.

Zie jij jezelf als nieuwe collega in team recruitment? Neem contact op met onze corporate recruiter Fleur om de mogelijkheden te bespreken.

Vacatures
Wij zoeken een
€ 2.300 - € 3.500
Randstad
Wij zoeken een
€ 2.300 - € 2.500
Randstad

Werken bij Rvdb

Wil jij meer weten over werken bij Rvdb? Neem dan contact op met onze corporate recruiter! Wij nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden.

kom in contact met Rvdb