Meer informatie? Neem contact op met Roos en Caline!

HR Traineeship bij Rvdb

HR traineeship bij Rvdb

Word HR Interim Professional binnen het traineeship van Rvdb


Wil jij jouw talenten ontdekken, jezelf ontwikkelen en doorgroeien van HR Medewerker of (junior) HR Adviseur naar HR Business Partner? Ben jij ambitieus en werk je hard om je resultaten te behalen? Met een team van Interim Professionals en Talent Managers bieden wij je de kans om in ons vierjarige Interim Professional ontwikkelprogramma uitdagende HR opdrachten uit te voeren. Afhankelijk van je werkervaring stroom je of in jaar één of in jaar twee van het ontwikkelprogramma in. Je gaat aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in diverse branches.

Het ontwikkelprogramma

HR traineeship bij Rvdb

Naast het uitvoeren van opdrachten ga jij ook actief aan de slag met je persoonlijke en professionele ontwikkeling, Door o.a.:

  • Training- en opleidingsdagen met jouw trainingsgroepen gericht op vaardigheden zoals beïnvloedings- en overtuigingsstijlen, adviseren met impact en persoonlijk leiderschap;
  • Intervisies met je eigen intervisiegroep op het kantoor van Rvdb;
  • Workshops en inspiratiesessies over actuele hr trends.

Ontmoet jouw collega's!

Om deel te nemen aan het ontwikkelprogramma en daarmee deel te worden van deze groep hr professionals geldt een aantal spelregels: Je hebt lef en energie, gaat ondernemend te werk, je bent flexibel en bent gedreven om jouw ambities waar te maken. Zeg je volmondig ja en ben je geïnteresseerd? Laat dit je niet tegenhouden en solliciteer direct. Deze vacature heeft namelijk een flexibele startdatum; we zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe trainees. We maken dus heel graag kennis met je!.

Lees hier de blog 'Je moet schieten om te kunnen scoren - Johan Cruijff' van onze (voormalige) HR Trainee Michelle Kersjes. Zij neemt je mee in haar reis van haar studententijd tot haar eerste baan, het HR Traineeship bij Rvdb.

Maak hier kennis met al onze hr trainees en bekijk onze vacature voor HR Trainee via de onderstaande link.

 

Bekijk hier de vacature

De rvdb traineeships - schrijf je in voor ons webinar

Schrijf je in over ons Traineeship Webinar!

Elke eerste donderdag van de maand organiseert Rvdb een online webinar waarin wij jou alles vertellen over onze eigen Traineeships. Houd de Rvdb Linkedin pagina in de gaten voor de laatste Linkedin Live webinars!

 

 

Vacatures
Wij zoeken een
€ 2.500 - € 3.100
Amsterdam
Wij zoeken een
€ 2.500 - € 3.100
Eindhoven

Werken bij Rvdb

Wil jij meer weten over werken bij Rvdb? Neem dan contact op met onze corporate recruiter! Wij nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden.

kom in contact met Rvdb

Caline Corporate Recruiter bij Rvdb