meer informatie? neem contact op met Marjolijn!

Rvdb ontwikkelprogramma

Word een topspeler bij Rvdb

Je wilt op het hoogste niveau spelen, maar een topsporter word je niet zomaar. Het is hard werken, maar je hebt de afgelopen jaren ontdekt dat je met jouw hoge ambitieniveau mooie resultaten bereikt. Deze groei wil je blijven voortzetten om jezelf te ontwikkelen richting strategisch hr business partner. Zit je op dit moment op de juiste plek om die groei te maken? De juiste plek om alles uit jezelf te halen? Of is het misschien toch tijd voor een transfer? En zo ja: waar ga je naartoe? Focus je je op één of meerdere organisaties?

Transfers door heel Nederland

Jouw kennis en ervaring krijgt een enorme boost wanneer je een aantal jaar meerdere organisaties van binnen ziet. Welke verschillende visies op hr zijn er? Je ontwikkelt door al deze inzichten ook jouw eigen visie op hr. Je maakt dus in een rap tempo stappen. Je vult je eigen hr sporttas en voor je het weet speel je op het hoogste niveau mee: strategisch hr business partner. Dat doe je met een topteam om heen om je te helpen het beste uit jezelf te halen. Topniveau halen doe je namelijk nooit alleen. Hier heb je anderen voor nodig, maar uiteindelijk sta je zelf wel centraal. Jouw eigen ontwikkeling.

Rvdb ontwikkelprogramma

Gedurende 3-4 jaar (afhankelijk van je ervaring) ga je jezelf ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Je vervult interim opdrachten bij onze klanten in een breed scala van branches, retail, multinationals, industrie en overheid. In een korte tijd leer jij diverse organisaties en hr rollen kennen. Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Dit doe je door middel van intervisie, workshops over actuele hr trends en trainingen gericht op vaardigheden zoals beïnvloedings- en overtuigingsstijlen, adviseren met impact en persoonlijk leiderschap.

Rvdb's team van hr professionals

Om deel te nemen aan het ontwikkelprogramma en daarmee deel te worden van deze groep hr professionals geldt een aantal spelregels: Je hebt lef en energie, gaat ondernemend te werk, je bent flexibel en bent gedreven om jouw ambities waar te maken. Zeg je volmondig ja? Dan kun jij je selecteren voor het volgende team. Als hr professional adviseer en initieer je hr oplossingen waarmee je waarde toevoegt aan de business. Je wilt je ontwikkelen tot een stevige hr business partner en je hebt visie op actuele hr ontwikkelingen. Maak hier kennis met al onze hr topspelers

Bekijk hier de vacature

Vacatures
Wij zoeken een
€ 2.300 - € 2.900
Randstad
Wij zoeken een
€ 2.300 - € 2.500
Randstad

Werken bij Rvdb

Wil jij meer weten over werken bij Rvdb? Neem dan contact op met onze corporate recruiter! Wij nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden.

kom in contact met Rvdb