Meer informatie? Neem contact op met Roos en Caline!

Ontwikkel je bij Rvdb

Rvdb hoofdkantoor

People make progress.

Ontwikkeling is belangrijk, voor ons en bij ons. We vertellen je graag waarom. Wij geloven dat als je investeert in mensen, je investeert in het voortbestaan van de organisatie. Bij Rvdb draait het namelijk om één ding: mensen. Zij vormen de kern van onze business. De employee experience staat  voor onze mensen centraal; we vinden het belangrijk dat je je goed voelt bij ons, dat je energie krijgt en voldoening haalt uit het werk dat je doet. En hoe fijn is het dat jij weet wat jouw werk bijdraagt aan het totaalplaatje en hoe je daarin nog beter kunt worden.

Progress, Together, Focus & Trust.

Onze waarden Progress, Together, Focus & Trust staan centraal bij het ontwikkelen van onze mensen. Progress bij jouw eigen ontwikkeling zowel persoonlijk als zakelijk. Together door middel van teamwork en leren van elkaar. Focus door middel van weten waar je mee bezig bent. Trust door het creëren van een veilige omgeving.

Unlocking our own potential and creating a learning environment - Rvdb staat voor een cultuur waarbij je in een veilige omgeving leert. De omgeving waar jij je talenten ontwikkelt, waarin je fouten mag maken en leert van deze fouten en op deze manier het beste uit jezelf haalt. Dat uit zich in onze manier van denken en doen.

‘Rvdb is a tribe of people people. A safe place to grow. A place that facilitates individual growth, progression and impact.’

Jouw ontwikkelreis bij Rvdb.

In welke functie je ook bij ons aan de slag bent, wij investeren samen in jouw ontwikkeling. Waar je jezelf in wil ontwikkelen, hoe je leert en wat jouw ontwikkelreis is gaan we samen bepalen. Je leert bij ons door ‘on the job’ te werken en dus door te doen en uitdagingen aan te gaan, door te oefenen en door nieuwe taken of rollen op te pakken. Je leert bij ons van anderen; feedback te geven, te ontvangen en door coaching en trainingen als je zoekende bent of wat hulp nodig hebt.

We bieden diverse ontwikkelprogramma’s aan waar onze mensen aan kunnen deelnemen. Onze trainingen en coaching zijn erop gefocust om jou optimaal te faciliteren; waarbij je kennis en vaardigheden opdoet die gedurende jouw hele loopbaan gebruikt kunnen worden. We bieden trainingen aan op ‘soft skills’, deze trainingen zijn gericht op vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling; beïnvloedings- en overtuigingsstijlen, adviseren met impact en persoonlijk leiderschap. Ook zorgen we ervoor dat jij je kunt ontwikkelen op de ‘hard skills’. Naast verschillende trainingen zoals bijvoorbeeld Engels en projectmanagement, zijn er ook Rvdb avonden en workshops. Deze inspirerende avonden zoomen dieper in op actuele (hr) onderwerpen, zoals strategische personeelsplanning of werkgeluk. Kortom, bij Rvdb zijn er genoeg mogelijkheden die jou helpen verder te groeien als persoon en professional.

Caline Horváth Corporate Recruiter bij Rvdb

‘’Wij faciliteren onze collega’s door middel van trainingen/opleidingen, coaching en intervisie in hun persoonlijke en professionele groei om zo het beste uit zichzelf te halen’’

Caline Horváth | Corporate Recruiter
Vacatures
Wij zoeken een
€ 2.500 - € 3.100
Amsterdam
Wij zoeken een
€ 2.500 - € 3.100
Eindhoven

Werken bij Rvdb

Wil jij meer weten over werken bij Rvdb? Neem dan contact op met onze corporate recruiter! Wij nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden.

kom in contact met Rvdb

Caline Corporate Recruiter bij Rvdb