Meer informatie? Neem contact op met Roos en Caline!

Dit is Rvdb.

Een plek waar jij centraal staat.

Onze ambitie gaat over ‘shaping the future of hr’. We willen impact maken bij onze klanten door het anders te doen. Bij Rvdb houden we van verandering en vernieuwing, of de bestaande zaken vanuit een ander perspectief te bekijken. Dat houdt ons scherp en fris. Ons vak gaat over de juiste mensen op de juiste plek, op het goede moment én in de goede flow. Nu en in de toekomst. Dat willen we ook voor onze eigen mensen. Rvdb biedt een plek waar jij centraal staat. We zijn met jou in gesprek over waar jij mee bezig bent, waar je staat, waar jij je naartoe wilt ontwikkelen en wat je van anderen kan leren. Ontwikkelen betekent ook continu veranderen van rol en plek, zowel op kantoor als bij onze opdrachtgevers. Zolang de verschuivingen bijdragen aan het verwezenlijken van jouw en onze ambities, past dat in onze veranderfilosofie. Als onze organisatie te klein is om verder te groeien, kennen we meer dan 3000 organisaties waar je verder aan de slag kan. Soms komen collega’s na een aantal jaar elders gewerkt te hebben weer terug omdat we een mooie nieuwe uitdaging of andere kans kunnen bieden. Jouw hr life cycle kan op verschillende momenten in je loopbaan ons pad kruisen.

Een organisatie waar je je thuis kunt voelen.

Al meer dan 25 jaar lunchen we elke dag samen aan de keukentafel. Destijds pasten we met elkaar aan één en dezelfde tafel, nu hebben we een volwaardige keuken met meer dan 30 plekken om te zitten. De sfeer is hetzelfde gebleven. Stel je een Italiaanse familie onder de olijfbomen voor, maar dan in een kantooromgeving: gezellig, rumoerig, eten delend en veel lachen. Oók is het een plek waar de collega’s alle opdrachten, vraagstukken en potentiële kandidaten met elkaar delen, waardoor in de afgelopen jaren de meest fantastische oplossingen en matches tot stand zijn gekomen.

Schuif aan.

De beste manier om erachter te komen hoe het is om bij ons te werken, is om een keer langs te komen voor koffie, thee of lunch. We gaan graag in gesprek om je beter te leren kennen en te horen waar je wensen en ambities liggen.

“Deze keuken is het hart van Rvdb, echt álles wordt hier aan tafel besproken”

wat moet je weten?

facts & figures

we hebben 100 collega's
19% man en 81% vrouw
de gemiddelde leeftijd is 28
ontwikkeling bij rvdb
bij ons werk je aan je ontwikkeling middels trainingen en intervisies
ieder jaar gaat Rvdb skiën
successen vieren we samen

"Shaping the future of hr’ vraagt om lef en nieuwsgierigheid, om empathie en ambitie. Impact maken in organisaties met hr professionals die verrassen, met aandacht voor de mensen: dat is wat ons drijft. Bij Rvdb snappen we dat impact maken alleen kan als je deze innerlijke drive hebt en het samen doet."

Maaike de Wit | CEO