meer informatie? neem contact op met Marjolijn!

Junior Interim Professional

Junior HR Interim Professional, dit is je uitdaging

Sta jij aan het begin van je hr carrière en ben jij nieuwsgierig om te ontdekken welke hr functie, binnen welk bedrijf bij jóu past? Bij Rvdb geven we je de kans om de hr arbeidsmarkt te ontdekken. Deze ontdekkingsreis maak je natuurlijk niet alleen, daar helpen wij je bij. Je gaat aan de slag met verschillende hr opdrachten bij diverse opdrachtgevers, waarbij we ook aan je persoonlijke ontwikkeling werken om jouw talenten op de juiste manier in te zetten.

Binnen het junior hr interim professional programma staat het volgende je te wachten

 • Je gaat de arbeidsmarkt ontdekken bij diverse organisaties in Nederland als bijvoorbeeld hr assistent, hr officer of junior hr adviseur;
 • je houdt je bezig met administratieve en ondersteunende hr taken op het gebied van bijvoorbeeld verzuim, recruitment, learning & development of arbeidsmarktcommunicatie;
 • je krijgt diverse trainingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling en volgt intervisie bij een professionele coach;
 • na een succesvol jaar kun je de overstap maken naar de Rvdb selectie en doorgroeien naar het niveau van een volwaardige hr business partner.

De uitdaging ga je aan bij rvdb

We koppelen hr professionals aan onze opdrachtgevers die continu op zoek zijn naar nieuwe talenten en hr expertise. Onze klanten nodigen wij uit aan onze keukentafel. Omdat het gezellig is én omdat we zo onze kwaliteit hoog kunnen houden. We weten daardoor welke hr vraagstukken leven en door scherpte in de gesprekken aan te brengen, komen we tot pragmatische oplossingen. We helpen organisaties in een breed scala van branches, retail, multinationals, industrie, overheid, door het hele land, met één verbindende factor: ze vinden het leuk om met ons te werken. En wij met hen.

Rvdb is een hr dienstverlener met 90 betrokken collega’s. Als junior hr interim professional versterk jij het team van 13 professionals in het junior hr interim professional. Jouw lef, leergierigheid, flexibiliteit, en gezonde dosis humor voegen veel toe aan deze omgeving (en aan de gezellige borrels en teamuitjes natuurlijk).

Jij bent vast benieuwd hoe het is om bij Rvdb te werken. Dit kunnen we het beste als volgt omschrijven: ontwikkelgericht, professioneel en vooruitstrevend.

Ben je op opdracht, dan pak je de auto of trein naar jouw opdrachtgever in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Leiden. De opdrachten liggen verspreid door het hele land. Het inspirerende hoofdkantoor ofwel de thuishaven van Rvdb is in Amsterdam Zuidoost, direct naast station Bijlmer Arena.

De vacature biedt meer dan alleen een uitdaging

 • Jaarcontract voor een fulltime baan met de kans om door te stromen naar onze Rvdb selectie met een vast contract;
 • kans om ervaring op te doen binnen verschillende organisaties, in diverse branches en functies;
 • werken aan je persoonlijke ontwikkeling middels trainingen waaronder “persoonlijk leiderschap”, “gesprekstechnieken” en intervisie;
 • leren van de expertise van ervaren Rvdb collega’s en opbouwen van een groot hr netwerk;
 • op de hoogte blijven van trends en ontwikkelingen binnen het hr werkveld door een ruime keuze aan hr thema avonden op het hoofdkantoor van Rvdb;
 • smartphone en een mobiliteitsbudget met de keuze voor een leaseauto.

Dit breng jij voor de vacature junior hr interim professional mee

 

 • Afgeronde hbo of wo opleiding in hr of vergelijkbare richting;
 • minimaal één afgeronde hr stage;
 • nul tot maximaal twee jaar relevante werkervaring;
 • proactieve houding, de ambitie om hard te werken en jezelf te ontwikkelen;
 • nieuwsgierig karakter en een flexibele houding om diverse uitdagende opdrachten aan te gaan.

 

Solliciteren naar de vacature junior hr interim professional programma?

Nieuw bij Rvdb? Wanneer je solliciteert maken wij direct een account voor je aan in RAY. Een platform waarin jij centraal staat. Hierin wordt nog makkelijker om een fantastische baan te vinden doordat bijvoorbeeld alle hr vacatures van Nederland verzameld zijn.

Let op: Vanwege de nieuwe privacy wetgeving is het belangrijk dat jij jezelf registreert voor RAY. Je gaat dan akkoord met onze privacy statement. Cv's en motivaties via de mail kunnen wij niet in behandeling nemen.

 

Meer lezen? een junior hr interim professional vertelt!

Lees hier de blog 'je moet schieten om te kunnen scoren - Johan Cruijff' van onze junior hr interim professional Michelle Kersjes. Zij neemt je mee in haar reis van haar studententijd tot haar eerste baan, het junior hr interim professional programma bij Rvdb.Lees hier de blog 'je moet schieten om te kunnen scoren - Johan Cruijff' van onze junior hr interim professional Michelle Kersjes. Zij neemt je mee in haar reis van haar studententijd tot haar eerste baan, het junior hr interim professional programma bij Rvdb.

 

Nog vragen?

Onze collega Marjolijn van der Gronden neemt alle tijd om antwoord te geven via 06-46023935 of via m.vandergronden@rvdb.nl

 

Vacatures
Wij zoeken een
€ 2.300 - € 2.900
Randstad
Wij zoeken een
€ 2.300 - € 2.500
Randstad

Werken bij Rvdb

Wil jij meer weten over werken bij Rvdb? Neem dan contact op met onze corporate recruiter! Wij nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden.

kom in contact met Rvdb