Meer informatie? Neem contact op met Roos en Caline!

Corporate Recruitment Traineeship bij Rvdb

Corporate Recruiter Trainee, dit is je uitdaging

Als Corporate Recruiter Trainee voer je vanuit Rvdb uitdagende corporate recruitment opdrachten uit en neem je een kijkje in de keuken van diverse organisaties; super leerzaam! Het ene moment ga je aan de slag bij een complexe corporate, terwijl je het volgende moment bij een MKB of start-up een opdracht uitvoert. Je richt je op het inrichten, verbeteren en bewaken van recruitment-processen en bedenkt vooruitstrevende manieren voor het werven van de beste mensen voor de organisatie.

Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling middels intervisie, kennisdeling en trainingen. Tijdens het corporate recruitment traineeship word je ondersteund door je talentmanager en heb je veel contact met je mede collega's die hetzelfde programma volgen. Omdat je binnen het programma uit je comfort zone stapt en steeds uitdagingen aangaat ligt het niveau hoog en groei je in rap tempo. Van recruitment advies tot implementatie van je plannen: jij gaat impact maken!

Corporate Recruitment Traineeship bij Rvdb

Naast het uitvoeren van opdrachten ga jij ook actief aan de slag met je persoonlijke en professionele ontwikkeling, Door o.a.:

  • Training- en opleidingsdagen met jouw trainingsgroepen gericht op vaardigheden zoals beïnvloedings- en overtuigingsstijlen, adviseren met impact en persoonlijk leiderschap;
  • Intervisies met je eigen intervisiegroep op het kantoor van Rvdb;
  • Workshops en inspiratiesessies over actuele hr trends.

Solliciteren naar het Corporate Recruitment Traineeship?

Ben je geïnteresseerd? Laat dit je niet tegenhouden en solliciteer direct. Deze vacature heeft namelijk een flexibele startdatum; we zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe trainees. We maken dus heel graag kennis met je!

Nieuw bij Rvdb? Wanneer je solliciteert maken wij direct een account voor je aan in RAY. Een platform waarin jij centraal staat. Hierin wordt nog makkelijker om een fantastische baan te vinden doordat bijvoorbeeld alle hr vacatures van Nederland verzameld zijn.

Let op: Vanwege de privacy wetgeving is het belangrijk dat jij jezelf registreert voor RAY. Je gaat dan akkoord met onze privacy statement. Cv's en motivaties via mail kunnen wij niet in behandeling nemen.

De rvdb traineeships - schrijf je in voor ons webinar

Schrijf je in over ons Traineeship Webinar!

Elke eerste donderdag van de maand organiseert Rvdb een online webinar waarin wij jou alles vertellen over onze eigen Traineeships. Houd de Rvdb Linkedin pagina in de gaten voor de laatste Linkedin Live webinars!

 

 

Nog vragen?

Onze collega Caline Horváth neemt alle tijd om antwoord te geven via 06-55985136.

Als lerende organisatie staan wij altijd open voor feedback, mocht je feedback hebben naar aanleiding van deze vacature of voor Rvdb als organisatie horen we dit graag. Ook Diversiteit en Inclusie staan hoog op onze agenda, tips en tops zijn enorm welkom!

 

Bekijk hier de vacature

Caline Horváth Corporate Recruiter bij Rvdb

‘’Wij faciliteren onze collega’s door middel van trainingen/opleidingen, coaching en intervisie in hun persoonlijke en professionele groei om zo het beste uit zichzelf te halen’’

Caline Horváth | Corporate Recruiter
Vacatures
Wij zoeken een
€ 2.500 - € 3.100
Amsterdam
Wij zoeken een
€ 2.500 - € 3.100
Eindhoven

Werken bij Rvdb

Wil jij meer weten over werken bij Rvdb? Neem dan contact op met onze corporate recruiter! Wij nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden.

kom in contact met Rvdb

Caline Corporate Recruiter bij Rvdb