meer informatie? neem contact op met Fleur!

Wij zijn Rvdb!

Alles over werken bij Rvdb

Hi, wij zijn Rvdb. Wij vinden dat hr anders kan. Vernieuwend, wendbaar en invloedrijk. We zijn professionals met lef die de status quo durven te doorbreken. Met oog voor individuen en teams. Want mensen maken het verschil. Lees hier hoe het is om te werken bij Rvdb en ontmoet jouw toekomstige collega’s.

Hr traineeship

Sta jij aan het begin van je hr carriere (0-2 jaar werkervaring), ben je ambitieus en kan je niet wachten tot je bent doorgegroeid tot strategisch hr business partner?

Bekijk vacatures

Rvdb selectie

Heb jij al 2 tot 6 jaar werkervaring binnen hr, wil jij graag meerdere organisaties van binnen zien en daarnaast werken aan je persoonlijke ontwikkeling zodat je snel stappen kunt maken?

Bekijk vacatures

Team recruitment

Krijg jij er energie van om met zowel klant als kandidaat echt de diepte in te gaan, om zo een langdurige relatie op te bouwen en de perfecte match te maken?

Bekijk vacatures

De Rvdb ontdekkingsreis

Ben je een starter in hr en nieuwsgierig om te ontdekken welke hr functie binnen welk bedrijf bij jou past?

Bekijk vacatures

Homebase

Ben je nieuwsgierig naar de andere functies op ons hoofdkantoor in Amsterdam? Lees hier verder en ontdek nóg meer mogelijkheden bij Rvdb.

Bekijk vacatures

Plaats voor ontwikkeling

Ontwikkeling is belangrijk, voor ons en bij ons. We vertellen je graag waarom. Klik hieronder voor het hele verhaal.

Bekijk de ontwikkelreis

“Creëer voor jezelf de ideale omstandigheden om succesvol te zijn”

Manon van Hoesel  | CEO

Lees hier verder

Volg ons op instagram!

Fleur van Veen

Wil jij meer weten over werken bij Rvdb? Neem dan contact op met onze corporate recruiter Fleur! Zij neemt graag de tijd om je vragen te beantwoorden.

kom in contact met Fleur