Meer informatie? Neem contact op met Roos en Caline!

Rvdb Eindhoven

Team Rvdb Eindhoven

Het team

Team Eindhoven bestaat moomenteel uit 3 recruitment consultants, 1 recruitment assistant en 2 HR Trainees . Onze Recruitment Consultants richten zich zowel op startende HR professionals, mid-career HR professionals op senior HR professionals. Dat kan zowel voor vaste posities zijn als voor interim.

Ben je benieuwd welke Rvdb'ers hier momenteel al aan het werk zijn? Ga dan naar onze teampagina en bekijk het kopje Team Eindhoven.

 

Vacature Recruitment Consultant

Wij zijn inmiddels al druk bezig om ons team in Eindhoven uit te breiden. Zo zijn we op zoek naar een Recruitment Consultant en HR Trainees!

Te beginnen bij de nieuwe Recruitment vacature. Als recruitment professional kan je tegenwoordig overal aan de slag! Dat merk jij ook: de hoeveelheid recruitment vacatures slaan je om de oren. Je weet dat je op zoek bent naar een nieuwe baan, en dat je wilt werken in een organisatie waar het om kwaliteit draait. Je wilt impact maken.

Je bent op zoek naar een organisatie waar de HR professional centraal staat. Een organisatie waar het om de persoon achter een cv draait. Want jij wilt kandidaten leren kennen, écht leren kennen. Weten waar ze mee bezig zijn. Waar ze staan. Waar ze zich naar toe willen ontwikkelen. Herken jij jezelf in dit beeld? Dan zit je bij Rvdb helemaal op je plek! 

Bij Rvdb spreken wij met ons team jaarlijks honderden HR professionals en willen graag een draaipunt zijn in hun loopbaan. Wij willen dat mensen voelen dat er voldoende aandacht voor hen is en dat een gesprek met ons echt iets toevoegt aan hun carrière. Dat maakt Rvdb anders dan vele andere hr bureaus. Als recruitment consultant bij Rvdb ben je verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces, vanaf de intake bij de klant tot de uiteindelijk plaatsing van de kandidaten en de nazorg om de kwaliteit en relatie te waarborgen. Je krijgt dan ook alle ruimte om echt de diepte in te gaan met zowel klant als kandidaat. Door te onderzoeken wat iemand drijft, waar de behoefte ligt en wat iemand meebrengt bouw je een langdurige relatie op en kun je de perfecte match maken.

Bekijk de vacature hier

 

Vacature HR Trainee

Kan jij niet wachten om erachter te komen hoe hr er in de praktijk nou écht aan toe gaat? Start in ons traineeship en ervaar hoe het is om vanuit Rvdb bij verschillende organisaties diverse hr opdrachten uit te voeren. Zo doe je ervaring op bij commerciële organisatie zoals ASML of start je juist bij een MKB of non profit organisatie. De opdrachten duren gemiddeld 4 tot 6 maanden en binnen 3 á 4 jaar ontwikkel jij je van starter in het vakgebied tot strategische hr professional. Kortom, jij maakt impact bij onze opdrachtgevers!

Je gaat actief aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Zo volg je intervisie met een groep trainees onder begeleiding van een professionele coach. Je reflecteert op praktijkervaringen en doet nieuwe inzichten op die je gedurende jouw opdracht direct kunt inzetten. Ook worden er kennissessies georganiseerd, waarin afwisselende hr thema’s centraal staan. In de trainingen word je uitgedaagd op het gebied van gespreksvaardigheden en persoonlijk leiderschap. Tot slot heb je een talentmanager die je persoonlijk begeleid gedurende het hele traineeship.

Met het Rvdb traineeship leg je hét fundament voor je verdere hr loopbaan. Je hebt jezelf nog beter leren kennen en weet wat bij je past. Ga je na afloop als hr business partner in dienst bij één van onze opdrachtgevers, start je als Rvdb talentmanager of als zzp’er? Er zijn genoeg keuzes en kansen!
 

Bekijk de vacature hier

 
Vacatures
Wij zoeken een
€ 2.500 - € 3.100
Amsterdam
Wij zoeken een
€ 2.500 - € 3.100
Eindhoven

Werken bij Rvdb

Wil jij meer weten over werken bij Rvdb? Neem dan contact op met onze corporate recruiter! Wij nemen graag de tijd om je vragen te beantwoorden.

kom in contact met Rvdb

Caline Corporate Recruiter bij Rvdb